مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه برای عدم تمکین

سلام، من به دلیل دعوا با مادرشوهر و همسرم و فحاشی مادرشوهرم منزل خود را ترک کردم، همسرم درخواست تمکین داده، و من در جواب درخواست خانه مستقل دادم، درب ورودی منزل ما و سرویس بهداشتی ما با مادر شوهر مشترکه و همچنین حیاطمون، من با رفت و امد زیاد برادر شوهرانم اذیت میشم می خواستم ازار و اذیت مادر شوهر و مطرح کنم صرف نظر کردم و فقط درخواست خانه مستقل کردم سه دانگ از خانه مال من و همسرم هست، ایا درب مشترک دلیل بر مستقل نبودن میشه، و اینکه دلم نمیخاد شکایت کنم و ایا چون درخواست داده حتما باید برگردم، یا دلیل من برای بازگشت به منزل یعنی همان خانه مستقل موجهه و اینکه اگر قصد برگشت به خانه را داشته باشم ولی همچنان اعتراض به نوع مسکنمون داشته باشم آیا میتوانم از راه قانونی اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مشترک محسوب نمی شود ( البته نظر قطعی را کارشناس رسمی ، بعد از بازدید از خانه خواهد داد ) مگر.. و سعی کنید در جلسه دادگاه حاضر شوید و دلایل خود را مبنی بر تمکین کردن ، بیان کنید در غیر اینصورت حکم عدم تمکین شما صادر خواهد شد
زوجه می تواند درخواست تهیه مسکن در شأن زوجه ، نماید و اگر منزل حاضر ، طبق نظر کارشناس در شأن زوجه نباشد قاضی دستور تهیه خانه در شأن زوجه را صادر خواهد کرد
موفق باشید