مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور تفنگ بادی

با سلام
با توجه به قوانین کشور تفنگ بادی کالیبر 5.5 مجاز می باشد و نیازی به جواز حمل ندارد. دوست بنده تفنگی بادی و ورزشی با قدرت مجاز از فروشگاه مجاز لوازم شکار خریداری نموده و فاکتور فروش به اسم ایشون بهشون دادن. بعد از یک سال بنده تفنگ رو از دوستم خریداری کردم . ایا با توجه به اینکه فاکتور تفنگ به اسم بنده نیست مشکلی برای بنده پیش میاد ؟ با توجه به اینکه تفنگ بادی نیازی به جواز حمل ندارد
لازم به ذکر است که بنده فقط در باشگاه تیراندازی استفاده میکنم.
در ضمن دوست بنده در فاکتور نوشته که به من فروخته تفنگ رو و امضا و مهر شرکتشم زده در فاکتور.
با تشکر..

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر مشکلی نداره اما برای اسلحه هایی که نیاز یه مجوز هست خرید و فروش و نقل و انتقال باید در دفتر اسناد ثبت بشود