مشاوره حقوقی رایگان - شرکت سهامی خاص

چگونه مدیر عامل میتواند استعفا بده لازم به ذکر است هیات مدیره بدون هماهنگی با مدیر عامل در حال انجام کارهای عمرانی هستند

پاسخ ها :

شیوا مقدسیان

شیوا مقدسیان :

با سلام رابطه مدیر عامل با شرکت یک رابطه خاص و معمولا نزدیک به رابطه کارمند و کارفرما است بعبارتی با توجه به قانون کار مدیر عامل میتواند نسبت به استعفا خود و اعلام موضوع به هیات مدیره و بررسی و تعیین مدیرعامل جدید توسط هیات مدیره اقدام نماید اگر تحت شرایطی هیات مدیرعامل را تعیین نموده است میبایست طبق ضوابط آن اقدام نماید. در اگر تخلفاتی در شرکت انجام میشود به بازرس شرکت میتوان اعلام نمود