مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشترک توافقی

سلام. طبقه سوم از اپارتمان‌ 3طبقه رو خریدم. فروشنده گفت طبقه 2 پارکینگ نداره. و من خیالم راحت بود. تا اینکه بعد دوهفته طبقه دوم هم بصورت مشترک میگه باید از پارکینگ استفاده کنه. ملک نسق هستش
تو قرارداد نوشته به انضمام پارکینگ و انباری.. بعد کمی پایین تر دوباره عنوان شده پارکینگ مشترک توافقی است. و قرارداد من هم بر روال اون نوشته شده. سوالم اینه. قید نشده که 6متر طول پارکینگ دارم. اما قانونی مگه 6متر نیست؟؟ اگه قانونا 6متر باشه دیگه 2متر برای طبقه دو میمونه که ماشین جا نمیشه. کلا 8متر طولی هستش. اون میگه چون نوشته مشترک باید 4 .4 استفاده کنیم یعنی در حد 206. ولی فروشنده گفت نوشته مشترک ولی زمانی ک بشه 2ماشین قانونا جا بشه. 12متر طول نداره که اگه داشت باشه چون نوشته توافقی باید استفاده کنید. ولی کلا 8متره. و در اصل یک پارکینگ. حال سوالم اینه من برم شکایت ممکنه بگن همین یدونه رو دونفری و نوبتی استفاده کنیم؟؟ ماشینم سمنده. من بزارم ماشین اون جا نمیشه. قانونی نباید 6متر به من بده؟؟ بعد اگه جا بود ماشین خودشم بزاره توافقی استفاده کنیم؟؟ خیلی ممنون از جواب دهیتون

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اگر مدرکی دال بر مالکیت پارکینگ دارید شکایت کند به نفع شما رای داده می شه.