مشاوره حقوقی رایگان - آیا بدون ابلاغیه به بنده بیمه نامه هم داشتم میتوانند از حسابم پولو بردارند جلو حسابهایم را ببندند

باسلام بنده در مورخه 1399/08/18تصادف کرده بودم ماشین من کامیون دهچرخ اسکانیا هست که یارو با سواری پژو با سرعت خیلی بالا میاد میبینه که میره زیر ماشین فرمانو می پیچه سمت راننده به جدول میزنه لاستیکش میترکه همان با بغل سمت شاگرد همچون یه ضربه میزنه به ماشین من عقب کامیون را مینداره آنور کاملا در سامانه دوربین هم مشخص هست متاسفانه یارو آنقدر نفوذی هست که علنی میگه هر کار میکنه بزار بکنه به یه جایی امیدوار نباشه نمیتونه بگه افسر کارشناس پلیس راه آمده بدون اینکه نگاه کنه منو مقصر حادثه اعلام کرده من به هیات 3نفره اعتراض کردم آنها هم فقط آمدند بدون نگاه به فیلم صحنه تصادف هم هست تائید کردند من به هیات 5نفره اعتراض کردم که 3تاش از خوی بود 2تا از ارومیه کارشناسان ارومیه به راننده پژو گفت آقای عزیز برخورد اولیه شما به جدول هست برخورد دوم با کامیون اینو گفتند بعد گفتن بیایید بریم جواب کارشناسان 3رور طول کشید معلوم بود بین شان اخلاف نظر بود متاسفانه کارشناسان خوی باز حق منو زیر پا گذاشتن باز تایید کردند من خواستم به هیات 7نفره اعتراض کنم قبول نکردند گفتد 3بار پشت سر هم تایید شده دیگه حق اعتراض نداری بعد شورا حکم اجرای منو نوشتن فرستادن به اجرا برام ابلاغیه آمد حکم تو صادر شده من هم رفتم گفتم من بیمه نامه دارم از این استفاده میکنم شورای حل اختلاف گفت زمانی که پرونده را به اجرای احکام فرستادیم برات ابلاغ میکنند آن موقع آنجا میگی بیمه نامه دارم از این استفاده میکنم متاسفانه پرونده من که به اجرای احکام ارسال شده بود در عرض 5روز بدون ابلاغیه به بنکه خسارت وارده تقریبا به مبلغ 19میلیونو خورده ای از حساب بنده برداشته اند و جلو تمامی حسابهایم را بسته اند لطفا راهنمایی ام کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در اجرای احکام برای توقیف حساب ابلاغیه صادر نمیشود.
برای الباقی می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید