مشاوره حقوقی رایگان - اعاده پرونده از دادگاه تجدید نظر و مختومه شدن آن یعنی چه؟

سلام در دادگاه بدوی رای به نفع من بود طرف اعتراض زد و پرونده رفت برای تبادل لوایح و بعد دادگاه تجدید نظر که وقت نظارت برای سال اول برج سوم سال 1400 تعیین شد، طی لایحه ای که به نظر میرسه توسط تجدیدنظرخواه برای دادگاه تجدیدنظر ارسال شده است الان در آخرین تغییرات پرونده زده پرونده اعاده شد و پرونده رفته جز پرونده های مختومه و هیچ رای ابلاغی نیومده یعنی چی؟
نسبت به دعوی ....... به طرفیت ..... مبنی بر خلع ید و مطالبه اجرت المثل اموال و مطالبه خسارات دادرسی طی شماره ................. مورخ 1399/12/18 پرونده اعاده شد.