مشاوره حقوقی رایگان - دبه کردن خریدار بعد از رویت

فرشی در حد نو داشتیم که در ... آگهی کردیم مشتری بازدید کامل کرد پول پرداخت شد الان ادعای موریانه را دارد و اینکه کامل رویت نکرده و قصد پس دادن را دارد ما از کجا بفهمیم فرش را جابه جا نکرده و اینکه شاهد هم وجود دارد که رویت شده باید چکار کنیم و می توانیم در صورت پس گرفتن شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر شما اگر پس بگیرید حقی ندارید بگذارید ایشان اعلان فسخ معامله دهد