مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اجراییه مهریه

با سلام.
بنده در تاریخ 1399/11/27 در دادگاه بدوی محکوم به پرداخت 500 سکه تمام بهار آزادی و هزینه دادرسی و وکیل شده ام. رای ظرف مدت 20 روز قابل تجدید نظر بوده است. بنده در تاریخ 1399/12/16 درخواست اعسار و تقسیط مهریه و نقض رای را با دلایل و شهود از طریق سامانه ارسال نموده ام. اعتراض بنده در تاریخ 1399/12/17 در دفتر شعبه بدوی ثبت شده است. اما شعبه بدوی اقدام به صدور اجرائیه رای بدوی نموده است. چطور مانع اجرای حکم شوم؟ آیا راه اعتراضی هست؟ این حکم با توجه به دانشجو بودن بنده و این که خانه و ماشین و شغلی ندارم بسیار سنگین و ناعادلانه هست. لازم به عرض میباشد با توجه به تهدیدات خانواده همسرم علیه من که با مدرک و استشهاد برای دادگاه فرستادم و با توجه به خوف جانی امکان حضور در دادگاه را نداشتم. ممنون میشم راهنمایی کنید چطور مانع اجرای حکم شوم؟

پاسخ ها :

لیلی خسروی حقیقی

لیلی خسروی حقیقی :

سلام در برخی از شعب دادگاه حانواده تقدیم دعوی اعسار و تقاضای تقسیط مانع از صدور برگ اجراییه نیست بدین توضیح که استدلال برخی شعب به این است که تا زمان صدور رای قبولی اعسار و تقسیط مهریه و قطعیت آن امکان اجرای مفاد دادنامه محکومیت به پرداخت مهریه فراهم است و اجرای آن متوقف نمیشود در برخی محاکم هم رویه بر توقف عملیات اجرایی تا زمان صدور رای رای اعسار و تقسیط میباشد بنابراین رویه اتخاذی دادگاه فاقد اشکال است