مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با پلاک خودرو فروشنده

سلام، وقت بخیر.
خودرو رهنی را به صورت قولنامه دستی فروختم و خریدار با خودرو دیگر تصادف کرده و از صحنه فرار کرده است. طرف رفته شکایت کرده است و پلاک به نام من است. من در دادگاه حاضر نشدم و حکم دادگاه مبنی بر پرداخت خسارت صادر شده است. برای من چه مشکلی پیش می آید؟ خودرو توقیف میشود یا حساب من مسدود میشود؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

احتمالاً رای به صورت غیابی صادر گردیده است و شما مدت 20روز مهلت واخواهی دارید اگر موضوع را پیگیری نکنید هم حسابهای بانکی شما بسته می شود هم ممنوع الخروج می شوید و هم احتمال داره حکم جلب شما صادر شود موضوع را پیگیری کنید احتمالاً به ضامن کارمند یا کاسب با جواز کسب نیاز داشته باشید زیرا در چنین مواردی ممکن است قرار کفالت صادر شود در نهایت برای شما تعیین وقت خواهد شد و با ارائه قولنامه و مدارکی که دال بر بیگناهی شما باشد حکم بر برائت شما صادر خواهد شد در غیر این صورت موضوع لاینحل باقی خواهد ماند