مشاوره حقوقی رایگان - وفای به عهد

مبلغ پولی را برای سرمایه گذاری در اختیار همسرم قرار دادم و در مقابل چک و قرارداد دست‌نویس دارم بدون امضای شاهد ولی با دستخط خودشان، به دلیل عدم پیشرفت کار ایشان طبق قرار باید آن مبلغ را طبق قرارداد عودت دهند با توجه به تورم از ارزش پول من بسیار کاسته شده است و از طرفی زندگی زناشویی ما نیز رو به انحطاط است و این ازدواج دوم ماست و فرزند من نیز طبق شروط ضمن عقد با من زندگی میکند ولی ایشان در حال حاضر مدعی شده که دخترم موجب اختلال در رابطه زناشویی شده و باید هزینه های چندسال اخیر که برای دخترم صرف کرده است را از مبلغ سرمایه گذاری کسر نماید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید به انضمام خسارت و همسرتون نمی تواند هزینه نگهداری از بچه را از شما بگیرید