مشاوره حقوقی رایگان - متن رسید و اقرارنامه معتبر در دادگاه

سلام خسته نباشین . بنده در برج 4 یعنی حدود هشت ماه پیش تعداد 220 کیسه برنج به ارزش ریالی هر کیسه 1300000 ریال به شخصی فروختم به این صورت که خریدار شخص دیگه ای از همکاراش رو با ماشین فرستاد که بارگیری انجام بگیره و خودش کارای انتقال مبلغ رو انجام بده . خریدار از دوستان قدیمی بنده هست و من به اعتماد حرفش که گفت تو مسیر بانک هست برنج ها رو تحویل فرستادش دادم و البته یه رسید دستی ازش گرفتم بهرحال شخص خریدار متاسفانه جواب تلفن نداد و بعد از چند ماه اتفاقی تو خیابان دیدمش که با دیدن من اقدام به فرار کرد و بعد از نیم ساعت تماس گرفت و ازم وقت خواست. حالا میخوام ازش یه رسید یا اقرارنامه که این تعداد برنج در تاریخ فلان از فلانی گرفتم و متعهد شدم که مبلغ رو فلان موقع پرداخت کنم که تا امروز مبلغی پرداخت نکردم و ... دنبال متن درست که تو دادگاه معتبر باشه هستم و نحوه محاسبه دیرکرد بدهی که قانونی و شرعی باشه رو میخواستم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

پاسخ ها :

حامد عباسي

جناب آقای حامد عباسي :

باسلام اقرار نامه رو دفترخانه بگیرید بهتره قرارداد عادیم میشه ولی دوتا شاهد امضا کنن میتونید نوعی وجه التزام تعیین کنید