مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پيدا كردن مالک واقعی خودرو

با سلام و خسته نباشيد

متاسفانه حق ما از طريق همسايه طبقه بالا ضايع شده است و به ما خسارت مالي به ملك مسكوني وارد شده است و در شوراي حل اختلاف پس از طرح شكايت ايشان از نظر مالي ابراز عدم تمكن مالي را مطرح كردند تا اينكه امروز متوجه شديم كه به تازگي ماشين حدود 500 ميليون توماني خريداري كرده است خواهشمند است براي ارائه مالك واقعي خودرو و اثبات كذب بودن ادعاي اين فرد به شوراي حل اختلاف اينجانب را راهنمايي بفرماييد. با تشكر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر سند رسمی به نام ایشان است میتوانید با اخذ استعلام از راهنمایی و رانندگی موضوع را مشخص کنید و درصورتیکه رسما به نام ایشان نباشد میتوانید با اخذ دستور تحقیقات محلی در اجرای احکام مدنی ، تصرف ایشان بر خودرو را اثبات کنید.
موفق باشید