مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با عرض سلام و خسته نباشید بنده خانه ای خریداری کرده ام که در مبایعه نام پارکینگ ذکر شده است و اکنون در سند پارکینگ مشخص نشده و ندارد سوال من این است که بجز مابه التفاوت قیمت حق اخذ غرامت بابت کاهش قیمت خانه را نیز دارم به دلیل نداشتن پارکینگ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

با توجه به بند اسقاط خیارات در مبایعنامه باز هم امکان گرفتن غرامت بابت نداشتن پارکینگ و کاهش قیمت ملک وجود دارد؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله چون خانه بدون پارکینگ ارزش آن کمتر است می توانید شکایت کنید و ماله تفاوت را طلب کنید.

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

بله شمابایددادخواست بدهیدوالزام تحویل پارکینگ را ازدادگاه بخواهیدواگرممکن نیست تفاوت قیمت ان رابگیرید