مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام و عرض خسته نباشید.

ببخشید که سوالمو تکرار میکنم! من از بیمه بیکاری استفاده میکنم میخام در این اثنا از ایران برم، آیا این مدت غیبت من باعث قطع بیمه بیکاری میشود یا اینکه بیمه من پا برجاست و مبلغ بیمه بیکاری به من پرداخت نمیشه؟! و ایا کاری میشود انجام داد که من در این حین که ایران نیستم بیمه را دریافت کنم؟
ممنون از لطف و پاسخگوییتان!

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بیمه لیکاری یعنی شما جایی شاغل نیستید . پس عدم حضور شما مانعی نداره.
وقتی پول به حسابتون واریز شد یکی از بستگان ان را تبدیل به ارز و به حساب خارجی شما منتقل کنه

البته باید وکالت بهش بدید

به شخص مورد اعتمادی وکالت بدید