مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بدنه با کروکی شرب خمر

در مرحله اول با کروکی تصادف که شرب خمر در آن ذکر شده بود بیمه از دادن خسارت سر باز میزد حال با ارائه حکم برائت از دادگاه باز هم بیمه زیر بار خسارت ناشی از تصادف نمیره . آیا راهی هست که با ارائه حکم برائت از بیمه خسارت دریافت کرد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. شما باید دادخواست مطالبه خسارت ماشین ، به طرفیت نمایندگی بیمه اقامه نمایید