مشاوره حقوقی رایگان - عدم پردخت مطالبات کارگر

با سلام، بنده به مدت 2 سال و ده ماه در یک شرکت خصوصی مشغول به کار بودم. بنا به دلایل شخصی استعفا دادم و شرکت هم پذیرفت. بعد از گذشت 3 ماه حقوق دی ماه، عیدی و سنوات خود را دریافت نکردم و متوجه شدم شرکت بدون اجازه بنده اقدام به تسویه وام من در یکی از بانک های دولتی کرده است. اکنون من را مجبور به امضای نامه ای کرده اند مبنی بر این که خودم درخواست تسویه وام از محل مطالبات را داشته ام. آیا شرکت اجازه چنین کاری دارد که بدون اجازه من وام من را تسویه کند با این بهانه که شما از شرکت ما گواهی کسر از حقوق به بانک تحویل داده اید؟ در صورت امکان من میتونم شکایت کنم یا حقی با من نیست؟
ممنون

پاسخ ها :

فرشيد  سخايي

جناب آقای فرشيد سخايي :

از طرق اداره کاراقدام کنید

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. اگر بادستور دادگاه، شرکت اقدام به پرداخت کرده باشد، کارش قانونی بوده و مشکلی ندارد.

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

طبق قانون بدون اجازه شما شرکت یا هر شخص دیگری می تونه وام یا بدهی رو تسویه کنه،نکته مهم اینه که بدون اجازه این کار رو انجام دادن باعث میشه بعدا امکان مراجعه به شخص بدهکار یا وام گیرنده نیست
-حال اگر شما بعدا بیایی چیزی رو امضا کنی که معنی اجازه رو بده،حق مراجعه به شخص بدهکار یا وام گیرنده رو دارند(اینجا یعنی شرکت می تونه از حقوق شما کسر کنه)