مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از مطالبه مهریه

با سلام. مهريه اي كه در مرحله اجرا و هر پنج ماه يک سكه است، يک قسط دريافت شده. آيا در صورت توافق بين زوجين قبل از رفتن به دفترخانه و گرفتن حق طلاق، انصراف از دادخواست ( ادامه گرفتن سكه ) در دفاتر قضايي بايد انجام شود يا از طريق اجراي احكام شعبه؟ آيا هزينه دارد؟
آيا در صورت طلاق توافقي بستن پرونده مهريه ( پس گرفتن دادخواست كه در مرحله اجرا است) قبل از اقدام در سامانه تصميم درست است پيشنهاد زوج است؟ با تشكر و قدرداني

پاسخ ها :

حق طلاق در مقابل مهریه انصراف از مطالبه مهریه ثبت طلاق در سامانه تصمیم طلاق مهریه