مشاوره حقوقی رایگان - نوع طلاق بائن خلعی غیرمدخوله

آیا برای دختری که باکره است نوع طلاق را میتواند قاضی بائن خلعی بنویسید و بعد در پایین حکم اشاره کند که زوجه باکره است و عده ندارد؟ یا رای اشتباه صادر شده است. آیا طلاق باین خلعی در حالت غیرمدخوله هم وجود دارد؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

مطابق بند یک ماده 1145 قانون مدنی طلاقی که قبل از نزدیکی واقع شود بائن محسوب میشود
وچون از طرف زوجه دادخواست آماده شده وزن کراهت داشته طلاق بائن خلعی رای انشاء گردیده است