مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

سلام من چند وقت پیش با خودرویی (پژو پارس) آیینه به آیینه شدم و چون ماشین من خسارت ندید من به راه خودم ادامه دادم. راننده پژو بنده رو تعقیب کردند و پشت چراغ قرمز که رسیدیم اومدن درب ماشین منو باز کردند و سوئیچ خودرو رو برداشتن و کمربند ایمنی منو باز کردند و منو از خودرو خارج کردند. که خسارت بگیرند. من حتی دست هم به ایشون نزدم.
افسر راهنمایی رانندگی که اومد در ابتدا راننده پژو مقصر شناخته شد ولی بعد به من گفتن فاصله عرضی رو رعایت نکردم در صورت که من بین خطوط رانندگی میکردم و راننده پژو خیر. بگذریم افسر گفتن که باید خسارت وارده به صورت 50-50 پرداخت بشه. قبلا ایینه اون فرد طبق نظر افسر شکستگی داشته و این که این ایینه تا چه حد در تصادف من خسارت دیده هنوز واضح نیست و مشخص نیست که در اثر تصادف با من از کار افتاده یا خیر (ایینه مذکور تاشو برقی هست که طر ادعا میکنه در اثر این برخورد خراب شده ولی هیچ مدرکی نیست دال بر این ادعا و چون شکستگی از قبل داشته امکان خراب بودن از قبل نیز هست). حالا ما فرض رو بر این گرفتیم این اقا درست میگن و ایینه تو این برخورد از کار افتاده.چندین جا برای سفارش ایینه اقدام کردیم و گفتن چون آیینه قدیمی هست هر شخصی که فروشنده کالاست ایینه رو جفت میفروشه. ینی هم سمت چپ (که ذکر شده تو تصادف) و هم سمت راست. قیمت جف ایینه هم 400 هزار تومان گفته شده.
منطقا من باید پول نصف یک ایینه رو طبق گفته افسر بپردازم ولی راننده پژو قبول نمیکنه و میگه این مقدار کمه. مبلغی که من باید بپردازم 100 هزار تومان میشه. حالا سوالم ایناست
من میتونم از راننده پژو بخاطر ورود بدون اجازه به خودروام شکایت کنم؟ ایشون میتونه به خاطر عدم توقف من از شکایت کنه؟ ایشون میتونه پول یک ایینه کامل ینی 200 هزار تومان از من بگیره؟ و اینکه اگر من اعتراضی به نظر افسر داشته باشم به خاطر اینکه من بین خطوط رانندگی میکردم و اون شخص نه چیکار باشد کنم؟ و اینکه اگر من ادعا کنم این اینه قبل از برخورد خراب بوده و ایشون دروغ میگن چی میشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

اعتراض به افسرراهنمایی راننگی