مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک قبل از دادخواست طلاق

سلام. من کارمند رسمی یک شرکت خصوصی هستم و مهریه خانومم رو پرداخت کردم و شرط تنصیف اموال هم امضا کردم.
الان یک آپارتمان دارم که قبل از ازدواج به صورت پیش فروش خرید کردم ولی تحویل خونه و تحویل سند 5 ماه بعد از عقد بوده. آیا این آپارتمان مشمول نصف اموال میشود؟ اگر قبل از دادخواست طلاق آپارتمان به اسم کس دیگری بکنم چی؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اموال حاصله بعد از ازدواج مشمول شرط تنصیف است