مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو

سلام و خسته نباشید.
بنده خودرویی رو در سال 98 خریداری کردم. دو روز بعد تصادف کردم و نتونستم به موقع تعویض پلاک کنم. بعدا رفتم از صاحب پلاک که یک شهرستان دیگر بود با مکافاتی وکالت پلاک گرفتم که اون هم به علت تعطیلی کرونا در نوروز 99 وقتش گذشت. الان طرف توقیف پلاک گرفته است. شماره خونه اش رو دارم و هر چی زنگ میزنم پاسخگو نیستند.
الان من از چه راهی برای تعویض پلاک اقدام کنم و چقدر طول میکشد تا پلاک رو عوض کنم؟

پاسخ ها :

مرضيه  بادسار

مرضيه بادسار :

سلام ابتدا برای ایشان اظهار نامه از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی جهت تعویض پلاک ارسال کنید در غیر اینصورت با مدارک ماشینتون از طریق دفاتر دادخواست الزام به انجام انتقال پلاک را اقدام نمایید