مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن پرونده بایگانی شده

با سلام. در جریان پرونده‌ای مبنی بر مالکیت زمینی که سند هم برای آن داشتیم و طی یک وکالت نامه 30 ساله به آقایی اجاره داده بودیم. حالا بعد بیش از 30 سال اون آقا فوت شدند و پسرشون شکایت کردند که زمین رو خریدند و تقاضای تنظیم سند دادند. قاضی با وجود این که ما برای زمین سند داشتیم و وکالت نامه محضری برای نگهداری زمین داده بودیم، پدر و عمه‌های من رو محکوم کرد و حکم به تنظیم سند به نفع مستاجر داد. حالا با توجه به مدارک جدیدی که پیدا کردیم میخواهیم با ماده 477 شکایت کنیم. ولی اصل پرونده در بایگانی شورا و دادگاه موجود نیست. چطور باید اعاده دادرسی انجام بدیم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ابتدا باید تکلیف پرونده مشخص شود اگر پرونده در سالهای اخیر تشکیل شده باشد تمامی مدارک در سامانه اسکن شده و آراء نیز در سامانه ابلاغ موجود می باشند