مشاوره حقوقی رایگان - پرونده قضایی قدس شعبه 1171

سلام خسته نباشید تاریخ 1397/06/17 پرونده ما از قدس قضایی بیرون از شعبه دادن به دادسرای عمومی ناحیه 32 شعبه سه بازپرسی اما هنوز آنجا نیست میشه راهنمایی میرداماد در تصادف موتوری بوده با ماشین برخورد و فوت شده اما مقصر گفتن ما اعتراض دادیم فعلا خبری نیست

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.از موارد نادر است .باید حضوراً پیگیری نمایید .یاالله

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
ممکن است انتقال پرونده کمی زمان بر باشد ولی از طریق پست قضایی دادگاه پیگیر باشید