مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام
من به مدت پنج سال در یک کارگاه تولیدی خصوصی بدون بیمه مشغول به کار بودم، آذر 99 من رو اخراج کردن من برای گرفتن حق بیمه ام از کارفرما شکایت کردم بهمن 99، حالا این آقا از من به جرم خیانت در امانت شکایت کرده و چهارتا از خدا بی خبرم میخواد بیاره برای شهادت، شکایت کارفرما از من اسفند 99 هستش،میخواستم ببینم قاضی به اینکه من بابت گرفتن حقم اول شکایت کردم و کارفرما برای اذیت کردن من رفته این شکایت رو کرده توجه میکنه یا نه؟
ضمنا کارفرمای سابق بنده خیلی پولداره و همش میگه من قاضی رو میخرم و تورو میندازم زندان،ممنون میشم بدید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در مورد اتهام خیانت در امانت با دلایل خود و شهادت شهود از خود دفاع نمایید