مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک با وکالت

سلام. بنده یک وکالت فروش دادم به شخصی و بعد از یک روز دیدم سند قطعی زده است. اظهارنامه میخواهم ثمن معامله ملک بزند. بعد یک دادخواست برای دریافت ثمن معامله هیچی به بنده پرداخت نکرده است. سند خونه ضمانت دادم ولی در وکالت چیزی ذکر نکردم. بیع را ننوشتم ضمانت بوده و پولی به بنده واریز نکرده است.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

باید به ایشان در خصوص ارائه حساب ایام وکالت اظهارنامه بدهید، در صورت عدم پرداخت حساب ایام وکالت، دعوی مربوطه را ترجیحا تحت نظر وکیل اقامه نمایید.