مشاوره حقوقی رایگان - قدر السهم شهرداری

با سلام. با توجه به قانون شهرداری مبنی بر این که تفکیک زمین های 500 متر مربع به بالا مشمول پرداخت حدودا 35 درصد قدرالسهم به شهرداری میشود، آیا تفکیک نکردن زمین های بالای 500 متر هم مشمول پرداخت این قانون می شود یا خیر؟
به عنوان مثال فردی 1000 متر زمین داشته باشد و بخواهد خانه ای با زیر بنای 150 متر بسازد و از مابقی زمین به عنوان حیاط استفاده کند، باز مشمول پرداخت قدر السهم به شهرداری میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

قدرالسهم شهرداری قدرالسهم ملک تفکیک زمین شهرداری