مشاوره حقوقی رایگان - خرید قولنامه ای خودرو سند در رهن

درود بر شما، من یک ماشین سند در رهن که شخصی در قرعه کشی برنده شده بود را بصورت قولنامه با حضور یک شاهد که امضا دارد و چند نفر که شاهد معامله بودند ، خریدم و هیچ تعهدی از فروشنده در مورد انتقال سند بعد از فک رهن نگرفتم. و ماشین رو تحویل گرفتم، بعد از دوماه فروشنده، ضمن درخواست پول بیشتر ، تهدید به عدم انتقال سند در زمان فک رهن میکند، لطفا راهنمایی بفرمایید،متشکرم

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام میبایست دادخواست الزام به فک رهن و تنظیم سند با شرایط خاص مطرح نمایید