مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک ضمانت

باسلام و خسته نباشید
طی یک قراردادی دو طرفه، فردی قرار شد سرمایه گذار من در انجام مزایده ای باشد، که پس از نوشتن قرارداد فی مابین، با دادن چک و سفته به من و چک و سفته که من به ایشان دادم، ایشان هیچ سرمایه ای در اختیار من نگذاشتند و من خودم سرمایه گذاشتم و ادامه دادم، قرارداد که یک ساله بود تمام شد ایشان چک ضمانتی من رو به اجرا گذاشتند، طی دادخواست من، متاسفانه به همه توضیحاتی که به قاضی دادیم، کاملا غرض ورزی قاضی در رای بدوی ، قرارداد رو انکار کردند، من هم چک ایشان را به اجرا گذاشتم، سپس در رای تجدیدنظر، رای بدوی نقض گردید، بعد از نقض رای بدوی، ایشان خودشان اظهارنامه و دادخواست جهت چک و سفته ی خودشان مبنی بر اینکه چک و سفته ایشان ضمانتی هست اقدام کردند
در رای بعدی، با قبول کردن قرارداد، مبنی بر اینکه چک و سفته هایی که ایشان به من داده بوده اند را به عنوان سرمایه حساب کردند در حالیکه که فرد از قبل آن تاریخ تاکنون حسابهایش مسدود و حدود 10میلیارد چک برگشتی دارد، قاضی عنوان کرده چون ما چک ایشان رو به اجرا گذاشتیم در حالیکه حسابشان مسدود بوده از قبل، گفتند که قرارداد رو فسخ نکردید ، پس نمیتوان دادخواست شما رو قبول کرد، آیا برای فسخ قرارداد کار دیگه ای باید انجام داد یا در همین پرونده قابل رسیدگی و اثبات هست؟
ما دوباره درخواست تجدیدنظرخواهی دادیم
متاسفانه قاضی پرونده در هر دو رای کاملا غرض ورزانه، بدون هیچ مدرکی که دال بر سرمایه گذار بودن ان فرد، به نفع ایشان رای داده است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام پرونده شما راه حل قانونی دارد
تماس بگیرید