مشاوره حقوقی رایگان - استفاده غیرمجاز از برچسب علائم تجاری

باسلام و خسته نباشید فردی از انبار من سوءاستفاده کرده اقدام به نگهداری بذر با علامت تجاری یک شرکت تولیدی مشهور نموده است وقتی بذر را از طریق باربری به صاحبش ارسال کردم توقیف شد و شرکت علیه اینجانب شکایت نموده است و طرف ادعا میکند اطلاعی ندارم و از من خریده است درصورتی که هیچ مبلغی را به اینجانب پرداخت نکرده است چگونه می تونم ثابت کنم که من علامت تجاری را در روی پاکت درج نکرده ام؟ ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم. فقط لازم است که شما ثابت کنید بذر مال شما نیست.یاالله