مشاوره حقوقی رایگان - منافع ملک

با سلام و عرض احترام.
مصالح منافع ملکی را به متصالح انتقال داده ( بدون تعیین مدت) و 6 دانگ عین را همزمان به شخص ثالث فروخته است.
شخص متصالح این خرید را وکالتا برای شخص ثالث انجام داده ( امضا شخص ثالث در سند و بنچاق نیست و جاهل به موضوع انتقال منافع)
اکنون که مصالح و متصالح فوت کرده اند، 6 دانگ منافع ملک به چه کسی تعلق دارد؟
وراث مصالح؟ وراث متصالح؟ شخص ثالث؟

پاسخ ها :

انتقال منافع ملک مصالح متصالح صلح نامه