مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام خسته نباشید
از من شکایت شده که با یک موتور سوار برخورد کردم و فرار کردم ولی من هیچ برخوردی با ایشون نداشتم حتی ایشونو ندیدم فقط تو اون ساعت از اون محل میگذشتم حتی در کارشناسی ماشین هیچ اثار برخورد با ماشین بنده وجود نداشت ولی الان من رو مقصر اعلام کردن و من هزینه اعتراض کردن رو نداشتم که بدم الان برام تو سامانه ثنا ابلاغیه اومده که قرار منع تعقیب صادر شده
و اون موتور با یه ماشین دیگه تصادف کرده که راننده ماشین هم از من شکایت کرده
میخواستم یکم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در خصوص قسمت اول که فرمودید قرار منع تعقیب صادر شده. این قرار به نفع شماست یعنی جرمی از سوی شما اثبات نشده.
اما در خصوص قسمت انتهای سوالتان واضح نیست. گنگ پرسیدید . توضیح واضحتر بدهید.