مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب ضامن وام

سلام، خسته نباشید.
بنده ضامن شخصی حقیقی شدم و چند سال هست اقساط خود رو پرداخت نکرده است. من هم پولی در حساب نداشتم که بخواهد برداشت بشود. برای همین میترسم بعد از گرفتن بیمه بیکاری پول از حساب من برداشت بشود. خواستم ببینم راهی برای تغییر شماره حساب یا هر کاری که بشود با آن از این اتفاق جلوگیری کرد وجود دارد یا خیر؟
ممنون از پاسخگویی تون.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه به کلیه حسابهای شما دسترسی خوهد داشت و یک چهارم حقوق شما توقیف خواهد شد.
البته هر مقداری که پرداخت کردید می توانید به بدهکار اصلی مراجعه کرده و دادخواست مطالبه وجه بدهيد