مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و دیه

من شهریور سال98 عمل زیبایی بینی انجام دادم . بعد عمل به دکترم میگفتم نمیتونم نفس بکشم و بینیم کج شده میگفت بینیت کج نیست و مشکل تنفسی نداری و طبیعیه تا اینکه دی ماه سال99 رفتم پیشش گفت کورتون بزنی کجی بینیت خوب میشه کورتون تزریق کردم جواب نداد و گفت ترمیم انجام بده ولی من بخاطر کارش بهش اعتماد نکردم چون هر سری حرفش عوض میکرد و مراجعینش برای ترمیم خیلی زیاد بود طوریکه تمام پرسنل کلینیک تعجب کرده بودن چقدر ترمیمی عمل خودش رو داره .
حالا میخاستم ببینم میتونم ازش شکایت کنم؟
اصلا شکایت کنم جواب میگیرم ؟یا نه و چطور باید اقدام کنم؟وتقریبا این پروسه ی شکایتم چقدر طول میکشه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید در دادسرای عمومی محل سکونتتان به اتهام بی احتیاطی و عدم رعایت نظامات دولتی منتهی به ایراد صدمه بدنی غیرعمدی از پزشک متخلف شکایت کنید و دادسرا پس از ارجاع موضوع به پزشکی قانونی و تایید صدمات وارده ،مبادرت به رسیدگی و اتخاذ تصمیم خواهد کرد ،و دیه جراحات وارده به شما براساس گزارش پزشکی قانونی پرداخت خواهد شد.
موفق باشید