مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به خسارت تصادف

سلام.
بنده حدود 40 روز پیش با یک خودرو سوزوکی تصادف کردم و با نظر افسر مقصر شناخته شدم. به بیمه مراجعه کردیم و شرکت 3 میلیون برای صاحب سوزوکی برآورد کرد ولی طرف زیر بار نرفت و از من شکایت کرده که خسارت بیشتری دیده است و با نظر کارشناس حدود 8 میلیون برای او برآورد کرده است و شورای حل اختلاف من رو محکوم کرده است. به نظر شما من چی کار کنم؟
با توجه به این که بنده بیمه دارم و سقف تعهد مالی بیمه ام 11 میلیون می باشد، آیا میتونم به رای صادره اعتراض کنم و درخواست رد دعوا داشته باشم؟
در کل نظر شما چیست من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

سلام
با توجه به سقف بیمه، مبلغ از محل بیمه پرداخت‌ خواهد شد

سعید شهاب

جناب آقای سعید شهاب :

سلام
شما میتوستید به نظر کارشناس اعتراض کنید اما چون اعتراض نکردید حق دارید به رای شورا با دلیل واستدلال اعتراض کنید که اون هم احتمالا رای تایید میشه
و شما اگر اموالی ندارید میتونید دادخواست اعسار بدید