مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام و خسته نباشيد من و همسرم درخواست طلاق توافقی داديم كه هنوز شعبه ای مشخص نشده مشكل من اين است كه شوهر من به اسم بنده از دو تا بانك مختلف وام گرفته كه يكی بمبلغ ٤٠ ميليون و ديگری ١٥ ميليون اون ٤٠ ميليون را به حساب برادر شوهرم واريز كرده كه پرينت اش را از بانك گرفتم و ثابت ميكند كه پول به حساب ايشون واريز شده و ضامن اين دو وام هم خودشون هستن و پرداختش بعهده همسر من ميباشد متاسفانه مرتبا از بانك تماس ميگيرن كه اقساط عقب افتاده و حالا برادر شوهر و همسرم من رو تهديد ميكنن كه چرا اقساط وام را پرداخت نميكنی وگرنه ازت شكايت ميكنيم الان شوهرم قبول كرده كه يه تعهد بده كه اقساط اين دو وام بعهده خودش ميباشد من به دفتر اسناد رسمي رفتم كه ايشون يه اقرار نامه بده كه اقساط رو پرداخت ميكنه ولی دفترخونه گفت ما چنين چيزي نداريم و ايشون تعهدم بده هيچ سنديت قانونی نداره به شعبه بانك هم مراجعه كردم گفتن به ما ربطی نداره حالا چون ما داريم جدا ميشيم ميترسم فردا برادر شوهر يا شوهرم از روی حيله و نيرنگ از من شكايت كنن لطفا بمن بگيد شوهرم را كجا ببرم تعهد پرداخت اقساط را بده كه سنديت قانونی داشته باشه كه دچار مشكل و دردسر اين وام ها نشوم خيلی ممنون ميشم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.یک سند عادی باشاهد دال بر اینکه مبلغ وام را ایشان دریافت کرده .یاالله

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر شوهرتان ضامن شده ایشون باید اقساط پرداخت کند مسئله اینجاست وقتی اقساط به عنوان ضامن پرداخت کرد میتواند از شما شکایت کند به عنوان صاحب وام مگر اینکه خود شما اثبات کنید وام را برای برادرش گرفته وبه حساب ایشان وا بر شده