مشاوره حقوقی رایگان - کپی برابر با اصل قرارداد

با عرض سلام و احترام ،
1- برای تقدیم دادخواست به دادگاه میتوانم از " کپی برابر با اصل قرارداد " استفاده کنم ؟
2- از یک نسخه " کپی برابر با اصل " میتوان مجددا " کپی برابر با اصل " گرفت ؟ این دو کپی ارزش قانونی یکسانی دارند ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، باید اصل قرارداد، نزدتان، باشد تا در جلسه اول رسیدگی ارائه دهید،

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله در زمان تقدیم دادخواست باید کپی برابر با اصل اسناد پیوست دادخواست بشود ولی باید باید اصل اسناد ، در جلسه اول دادگاه اگر و اگر طرف مقابل برای رویت ، درخواست نماید به دادگاه ارائه بشود
خیر از کپی برابر با اصل نمی توان دوباره کپی برابر با اصل گرفت