مشاوره حقوقی رایگان - امضای وراث برای انتقال ملک

سلام.ما 3 برادر و 5 خواهر هستیم. پدر ما بعد از مریض شدن سند منزلی که در آن زندگی میکنیم را بین 2 تا از برادرهایم تقسیم کرد و ما رو مجبور کرد که در دفترخونه امضا بزنیم که سند انتقال بگیرد. البته یک برادر بزرگ خانواده و 2 خواهر که ازدواج کرده بودند هیچ امضایی ندادند. در حال حاضر پدر فوت کرده است. میخواستم سوال کنم آیا کسانی که امضا کردند دیگر ارث نمیبرند. بی زحمت راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر پدر شما در زمان حیاتش انتقال داده نیازی به امضای شما ندارد