مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی جانبازان

با سلام. جانباز 45 درصد هستم که آخر فروردین سال 1400 بازنشسته میشوم. تقاضا داده ام کمیسیون ماده 16 ام متاسفانه بند ر را مدنظر نداشتند و بند چ را مد نظر قرار داده اند و میگویند باید بازنشسته شوی و بعد اقدام کنی. بند ر برای تداوم خدمت تا 65 سال می باشد. دیوان بدوی رای ماده 16 را تایید کرده است. برای این که وقفه بین بازنشستگی و بازگشت به کار نیوفتد چی کار کنم؟ باید دوباره ماده 16 بروم و فرایند را طی کنم و یا با توجه به پرونده و خواستار اجرای بند ر را خواهان باشم؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

بازنشستگی جانبازان کمیسیون ماده 16 ماده 87 قانون ششم توسعه بند چ ماده 87 قانون ششم توسعه بند ر بازنشستگی اعاده به خدمت