مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام.
چند ماه پیش یک سگ ژرمن شپرد داشتم که باهوش و گران قیمت بود. وقتی هر روز بیرون میبردمش، با چند نفر از جوانان محله پرسش و پاسخ داشتم.
بعد سگ با لوازم دزدیده شد. یک نفر از از چند تا کوچه پایین تر از خونه من از من پرسید سگ را چه کردی و هنوز داری اش، گفتم دزد به خانه آمده و همه چیز از جمله سگ را بیهوش کرده و برده اند و من شکایت کرده ام. او سکوت کرد و رفت. امشب به خانه رفتم و داخل اتاق خواب روی دیوار متنی توهین آمیز دیدم که اسم خودم و کلمه سگ را نوشته بودند که من بی عرضه هستم.
الان درخواست انگشت نگاری بدهم ممکن هست بفهمند چه کسی بوده است؟
به سه نفر مشکوک هستم و آن ها سابقه دار هستند.
با تشکر.

پاسخ ها :

موسی حسین وند

جناب آقای موسی حسین وند :

شکایت کنید و دلایلی که علیه اون چند نفر دارید ارائه بدید. یکی از کارهایی که پلیس انجام خواهد داد بررسی اثر انگشت هست.