مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در صورت عدم ثبت ازدواج

با سلام. خانمی 27 ساله هستم و دو سال هست که ازدواج کردم و الان در دوران عقد هستم. ازدواج دوم من هست و همسرم هم ازدواج دومش هست. به دلیل این که همسر اول او طلاق غیابی گرفت هنوز اسم همسر اول در شناسنامش هست. الان ما به دلایلی به مشکل برخوردیم اون نه دوست دارد من رو طلاق بدهد و نه ازدواجمون رو رسمی و ثبت میکند و همه اش امروز و فردا میکند. با هم مشکلات رفتاری زیادی پیدا کردیم. الان من میخواهم طلاق بگیرم ولی نمیدونم با این شرایط چی کار باید بکنم؟ ممنون میشم راهنمایی بکنید.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اگر ازدواج شما ثبت شده طلاق معنی پیدا نمی کند‌.اگر هیچگونه سندی در بین نیست که حاکی از وجود علقه زوجیت فی مابین شما باشد قاعدتاً هرکسی میتواند برود دنبال زندگی خود.