مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه خسارت تاخیر تادیه

با سلام و احترام و آرزوی بهترینها در قرن جدید برای وکلای زحمت کش.
از ملک مورد اجاره در شهریور 99 با درگیری و به زور خارج شدم و مبلغ ودیعه رو پس ندادند.
الان بعد از 6 ماه درگیر دادگاه و ... اجرای رای داور گذاشتم. دادگاه ارجاع داده اجرای احکام
و دادورز اجرای احکام محاسبه تاخیر تادیه رو حساب کردند فقط 4 میلیون و 500 هزار تومان به مبلغ ودیعه اضاف کردند.
میخواستم ببینم بر چه اساس و شاخصی حساب شده که 6 ماه فقط 4.500 به من تعلق میگیرد؟ چرا قاضی این محاسبه رو انجام نداده است؟
صاحب ملک همه حساب هاش رو خالی کرده است چطور میتونم دادخواست فرار از پرداخت دین بدهم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر از توجه شما.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد لذا می توانید از طریق واتس اپ با ینده در ارتباط باشید و با پرداخت هزینه مشاوره از خدمات مشاوره ای استفتده نمایید.

حجت اله  مقدادي

حجت اله مقدادي :

استان :

محاسبه تاخیر تادیه بر عهده احرای احکامه و شأن قاضی اجل است. در مورد حساب موجر هم باید بموجب تامین خواسته توقیف میکردید تا فرار از دین نکند. البته تقاضای استعلام سه گانه کنید و‌با توجه به حکم قطعی که گرفتید ببینید تخلیه حسابها بعد از اقدام شما بوده یا نه؟ و اگر بعد از اقدام شما بوده شکایت فرار از دین را مطرح و‌ موجر را تعقیب کنید