مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین موات

با سلام به تازگی مجوز مالکیت زمین مواتی خود را به شرط ساخت آن در طی سه سال از سازمان زمین شهری دریافت کردم ولی از آنجاییکه بودجه و توان برای ساخت آن ندارم و طبق قانون آن سازمان حق فروش و انتقال آن قبل از ساخت و احراز مالکیت نداشته خواهشمند است راهنمایی کنید راهی هست که بتوانم آن زمین را به شخصی واگذار کنم تا ساخت و ساز کند و سپس به مالکیت دربیاورم پیشاپیش ممنون جوابتان هستم

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

با سلام پیشنهاد ميشه در قالب شراکت با سرمایه گذار اقدام به ساخت نمایید و بعد از گرفتن پایان کار به صورت قطعی سهم سرمایه گذار رو انتقال دهید