مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر

سلام. حدود 14 ماه پیش از همسرم به صورت توافقی جدا شدم و حضانت دخترم به همسرم واگذار شد. حتی حضانت دخترم رو از ٧ سالگی تا سن بلوغ به همسرم واگذار کردم. ولی در مراحل مشاوره توافق کرده بودیم که در صورت ازدواج مجدد سلب حضانت شود. البته در برگه مشاوره هست ولی در برگه دادگاه قید نشده است چون از قاضی دادگاه هم خواستم قید کنند و گفتند که چون قانون هست احتیاج به قید ندارد. حالا با توجه به ازدواج مجدد ایشون میتونم حضانت دخترم رو پس بگیرم و با توجه به پنهان کاری در ازدواج مجدد از ایشون شکایت کنم و خواستار غرامت شوم؟ همسر جدید ایشون هم دارای فرزند دختر میباشند.

پاسخ ها :

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام
ازدواج همسر شما از مصادیق سلب صلاحیت ایشان در حضانت از فرزند شما است و میتوانید از دادگاه حکم آن را بگیرید.
در عین حال ازدواج مادر هیچگونه خسارت و غرامتی برای شما در بر نخواهد داشت.