مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام خسته نباشید بنده وامی در سال 90 مبلغ 6 میلیون از بانکی گرفتم و دیگه نتونستم بپردازم امسال برج یک حساب ضامن رو مسدود کردند و ضامن من ماشین پراید 111 مدل 95 را به صورت امانت تا تکلیف وام مشخص بشه رو از من با مدارکش گرفت الان حدود 8 ماهه هر چی بهش میگم بیا ماشین رو ببریم قیمت کنیم و بفروشیم تا وام رو بپردازیم اعتنا نمیکنن و جوابی به من نمیده اگه شکایت کنم به نتیجه ای میرسم .ممنونم از وقتتون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

بله شما می تونید علیه ایشون دعوای حقوقی استرداد خودرو و مدارک را مطرح نمایید و یا اینکه دعوای کیفری خیانت در امانت