مشاوره حقوقی رایگان - همکاری ناآگاهانه با کلاهبرداران کانالهای تلگرامی

باسلام
دختر بنده دانش آمور 12م دبیرستان هستش ، برای پیدا کردن کار در کانال های تلگرام با کانالی آشنا میشود که حسابدار استخدام میکند و دخترم بدون مشورت ، شماره کارت بانکی و شماره تماسش رو به مدیر این کانال داده بود و قرار همکاری اینگونه بود که مشتریانی که قصد خرید محصولی از این کانال را داشتن، ربات این کانال، شماره کارت حسابدارها را میداده که یکی از حسابدارها دختر من هستش و مشتری مبلغ را به حساب حسابدارهای واریز میکرد و حسابدارها هم این واریزی ها را چندین بار در طول روز به شماره کارتی که مدیر به حسابدارها میداد واریز میکردن و در کل این پروسه هیچ ردپایی از مدیر نبود نه شماره موبایلی و نه هیچ چیز دیگری جز IDی مدیر.
بعد از یک روز من متوجه شدم و بررسی کردم دیدم این کانال کارش کلاهبرداری و شماره کارتی هم که به دخترم برای واریز میدادن مال اشخاصی بود که اون ها هم ناآگاهانه به عنوان خریدار ارزهای دیجیتالی به استخدام این مدیر درآمده اند و اون ها هم با پولهای ریخته شده به حسابشون میرن از صرافی ها ارز دیجیتالی میخرن و شماره کیف پول مدیر کانال را برای واریز میدن.
حال در یک طرف مال باخته هایی هستن که دختر من را میشناسن و از طرف دیگر دخترم که پول را واریز کرده و پولی در حسابش نیست که به مال باخته ها برگردونه، حالا تکلیف دخترم و جرمش اگه مال باخته ها شکایت کنن چی میشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است بلافاصله به پلیس فتا مراجعه نمایید و موضوع را اطلاع بدهید تا در صورت شکایت از شما ، شما بتوانید از خود دفاع نمایید
و سپس در دادسرای جرائم رایانه ای از مدیر سایت شکایت... نمایید