مشاوره حقوقی رایگان - الزام به پذیرش پدرم بعنوان ایثارگر

سلام در سالهای نخست دفاع مقدس، ستاد بازسازی سوسنگرد با پیشنهاد نماینده ولی فقیه در استان مازندران در استانداری مازندران تشکیل شد. این ستاد در سالهای 1361 تا 1364 حدود 13000 جهادگر داوطلب را برای بازسازی سوسنگرد به منطقه جنگی سوسنگرد اعزام نمود.
ما خانواده این جهادگران هستیم. پدران ما در سالهای 1361 تا 1364 از طرف ستاد بازسازی سوسنگرد به منطقه جنگی سوسنگرد فرستاده شدند. از آن روزها مدارکی مانند اصل گواهی تأیید شده با مهر و امضای ستاد بازسازی سوسنگرد، کپی نامه اعزام از طرف فرمانداری به هلال احمر، و تعدادی عکس در دست داریم. تا آنجایی که ما بررسی کردیم، اکنون هیچ مدرکی از این جهادگران در ارگانهای مازندران شامل استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی مازندران و سپاه پاسداران و هلال احمر مازندران وجود ندارد.
برای دریافت گواهی ایثارگری پدرانمان به همه ارگانها شامل استانداری مازندران، سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سپاه و هلال احمر مراجعه کردیم. ولی همه این ارگانها اعلام کردند که برای جهادگرانی که از طرف ستاد بازسازی سوسنگرد اعزام شدند، باید به ارگانهای دیگر مراجعه کنید. در نتیجه، از دادن حق ایثارگری به پدرانمان خودداری کردند. هیچ ارگانی مسؤولیت تشکیل پرونده و رسیدگی به حق ایثارگری این عزیزان جهادگر را برعهده نمی گیرد. تقاضا دارم بفرمایید با توجه به اینکه پدرمان بعلت کهولت سن فوت نموده اند چه راه حل قانونی ای میتوانیم در پیش بگیریم؟

پاسخ ها :

ایثارگری پدر ایثارگری