مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی جهت جلوگیری از ضایع شدن حقم

باسلام ادب این جانب یک خونه قدیمی داشتم با همسایه ام که که مهندس و پیمانکار ساختمان بود جهت از نو ساختن تجمیع کردیم و قرارداد مشارکت نوشتیم و ارزش زمین به عنوان آورده محسوب شده و درصدی از پروژه به نسبت آورده سهم هر یک از شرکا شد طبق قرارداد مشارکت پیمانکار می بایست سهم من را تکمیل و تحویل دهد. اما پیمانکار تمام سهم خود را فروخته و سهم من را ناقص رها کرده و سهم مالکیت زمین خود را بصورت صوری به نام یکی از خریداران کرده و با خریداران تبانی کرده و اقدام به اینکه ما را به الزام به تفکیک و انتقال اسناد رسمی واحدها کند، کرده است. طبق قرارداد مشارکت هیچ یک از مالکین تا پایان پروژه حق فروش، رهن و یا اجاره مالکیت زمین خود را بصورت کلی و یا جزیی ندارند. ضمنا هیئت داوری پیمانکار را محکوم کرده‌اند ولی ایشان تمام مال و اموالش را به نام یکی از خریداران کرده و اگر ایشان موفق به گرفتن سند واحدها شوند دست ما به جایی بند نیست لطفاً راهنماییم بفرمایید تا حقم ضایع نشود باتشکر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر داوری پیمانکار را محکوم کرده است ،میتوانید با تقدیم درخواست اجرای رای داور به دادگاه ، رای داور را اجرا کنید.
موفق باشید