مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی در حیاط مشاع

با سلام. بنده دو واحد آپارتمان با دو پارکینگ اختصاصی در حیاط مشاع دارم. حیاط اختصاصی در سند طبقه همکف من قید شده است و دو پارکینگ به ابعاد هر کدام 10/08 اختصاصی دارم.
در صورت مجلس تفکیکی نوشته حیاط مشاع 61 متر در صورتی که حیاط ما 81 متر و 16 سانتیمتر بوده است و دو پارکینگ اختصاصی من را از مشاعات کم کرده و در اختصاصی من قرار داده است.
این 21 متر دو پارکینگ زمین آن جز قدر السهم دو واحد من بوده است و چون از مساحت مشاعات کم شده است. خیلی ممنون میشوم طوری اختصاصی من قرار گرفته.حقوق ارتفاعی به طبقه همکف واگذار شده. مشاعات نوشته: 61 متر حیاط و 33 متر راه پله و 5 متر حیاط خلوت مشاعی. اسمی از متراژ دو پارکینگ اختصاصی من نبرده است. ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

دو واحد پارکینگ موجود در حیاط فقط اگر در سند اپارتمان و قولنامه ذکر شده باشد و در صورت مجلس تفکیکی و پایان کار مشخص شده باشد که متعلق به واحد آپارتمان شما است متعلق به شما خواهد بود