مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام همسرم تصادف کرد .. ماشین بنام خواهرش بود و بیمه هم بنام خواهرش پرداخت میشد. همسرم مقصر تصادف بود (سرعت بالا).. سوال من اینه که ایا دیه به راننده مقصر تعلق میگیره؟؟ ... تصادف در ماه حرام سال 97 بود .. ایا دیه کامل میگیرد یا به علت مقصر بودن مبلغ دیه کم میشود؟
سوال دومم اینه دیه رو به وراث همسرم پرداخت میکنن یا به خواهر شوهرم که بیمه و ماشین بنامشه... ممنون که پاسخ میدهید.

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
با توجه به اينكه همسر مرحومتان مقصر حادثه بوده ديه بر اساس بيمه حوادث به ورثه ايشان تعلق خواهد گرفت و چون شخص ثالث محسوب نميشوند ديه ماههاي حرام به ورثه تعلق نميگيرد(يك ديه كامل ماههاي عادي به مبلغ ٢٣،٢١٠،٠٠٠ ريال )
ديه به ورثه تعلق ميگيرد و ارتباطي به مالك يا بيمه گذار ندارد