مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تردد شبانه

سلام. روز جمعه گذشته به دنبال علائم بیماری که برای مادر بنده رخ داد با اورژانس تماس گرفتیم که پس از حضور و معاینه مادرم را به بیمارستان شریعتی منتقل کردیم و در محدوده زمانی منع تردد یعنی یک بامداد به هنگام مراجعت به منزل پیامک جریمه 200 هزارتومانی بابت تردد شبانه به علت محدودیت کرونایی دریافت کردم.
همه مدارک دال بر مراجعه و بستری ایشان در آن بازه زمانی موجود است. برای از بین بردن جریمه چه کاری میتوانم بکنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
باید با مدارک به راهنمایی بروید برای حذف جریمه اما متاسفانه در این خصوص سخت گیری صورت میگیره